Optimale verlichting voor het houden van Vleeskuikens in de stal.

De Altuma Forte is 100% ammoniakbestendig (DLG getest) en kan gerust met de hogedrukspuit gereinigd worden door de hoogste beschermingsgraad van IP69K. Daarnaast maken we gebruik van de beste drivers op de markt, met de laagste photometric flicker frequentie. Ook heeft de Altuma Forte een zeer breed lichtbereik door gebruik te maken van speciale optieken. Voor vleeskuikenstallen resulteert dit in een zeer gelijkmatige lichtverdeling met slechts één lijn verlichting.

Hangende Forte LED Agri

De optimale verlichtingsoplossing in uw stal.

Licht is een essentiële factor in het leven. Lichtomstandigheden regelen het bioritme en hebben een enorme impact op het welzijn van mens en dier. In tegenstelling tot conventionele verlichtingsoplossingen biedt Pacelum licht oplossingen aan die geoptimaliseerd zijn voor het dier.

Geoptimaliseerde verlichting verhoogt het dierenwelzijn en de opbrengst.

Een geoptimaliseerd recept van het kleurenspectrum in combinatie met verschillende optieken en de mogelijkheden om flikkervrij te dimmen zorgen voor een rustgevende sfeer in de stal. Door rekening te houden met het oog van het dier, in combinatie met de verschillende kenmerken van onze led verlichting, kan daarnaast een verhoogde productie en verbeterd dierenwelzijn worden bereikt.
Speciaal optiek voor zeer breed en egaal lichtbereik, optioneel uit te voeren met toevoeging UV-A
100% ammoniakbestendig (IP69K) en reinigen met de hogedruk spuit
5 jaar volledige garantie, en EIA investeringsaftrek